WEKO3
アイテム
献立作成に関する基礎知識調査-食品について-
https://toyama-c.repo.nii.ac.jp/records/223
https://toyama-c.repo.nii.ac.jp/records/22350c46c5d-ed8c-42a0-a70b-69deea6bbec0
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-01-25 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | 献立作成に関する基礎知識調査-食品について- | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Exploring the Basic Knowledge Necessary for Creating a Menu Food Productss | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
著者 |
大菅, 洋子
× 大菅, 洋子
× OSUGA , Yoko
|
|||||||||||
書誌情報 |
富山 巻 43, 号 1, p. 157-163, 発行日 2008-03-10 |