WEKO3
アイテム
大豆粉の焙煎温度と不快味との関係
https://toyama-c.repo.nii.ac.jp/records/281
https://toyama-c.repo.nii.ac.jp/records/28164e575c9-4024-449f-98f6-6bc8fd17e480
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-01-29 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | 大豆粉の焙煎温度と不快味との関係 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | The Relationship between Parching Temperature and Unpleasant Taste in Soybean Flour | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
著者 |
守田, 律子
× 守田, 律子
× MORITA, Ritsuko
|
|||||||||||
書誌情報 |
富山短期大学紀要 巻 39, p. 63-68, 発行日 2004-03-10 |