WEKO3
アイテム
食品成分表改訂による学内給食献立の栄養摂取量の比較
https://toyama-c.repo.nii.ac.jp/records/276
https://toyama-c.repo.nii.ac.jp/records/27670d61a69-fa38-49ea-9cdc-891f40699d2e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-01-29 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | 食品成分表改訂による学内給食献立の栄養摂取量の比較 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | A Comparison of Nutritional Intakes for School Lunch Menus Based on Current and Revised Food Analysis Data | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
著者 |
大菅, 洋子
× 大菅, 洋子
× 林, 佳美
× OSUGA , Yoko
× HAYASHI , Yoshimi
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
富山短期大学紀要 巻 39, p. 31-38, 発行日 2004-03-10 |